VILSAMT

Om Jenny har haft en tråkig helg så har jag väl ungefär haft detsamma. Men den har varit skön och avslappnande. I fredags var jag ute och söp till och träffade en snygg karl som jag följde med hem. Vaknade på morgonsidan och tog mig hem. Lördagkväll åkte jag hem till honom igen för en god middag med dessert. Nej, jag bara skojar. Höll ni på att tappa hakan? Har fixat till ute på altanen med blommorna. Städat och tittat igenom julordrarna en sista gång innan jag skickar in beställningarna. Har sovit som en stock p.g.a. att jag har sovit ensam. Nu är det slut med det för snart kommer Sten hem och då blir det åter snarkningar. Jens har för resten skjutit sin första älg däruppe på dom stora vidderna i Jämtland. En tio taggare tror jag att det var. Stackars Eleonore som kanske får ett älghorn i rummet. Stens älghorn är i lagår`n och där får dom fortsätta hänga tills jag säljer dom. Skönt att Sten är hemma snart för då slipper jag ha bekymret med hästarna på morgonen. Det får han ta över. I morgon blir det åter tidig arbetsstart. Blir en hektisk vecka p.g.a. Grand Opening. Nu skall jag göra en tre-rätters middag tills Sten kommer. Det blir toast med Skagen röra, grillad kalv entrecote med sallad samt en creme brulee till efterrätt. Mums!

BRITT-

Sommar har vi nu. Vilket fantastiskt väder vi har här i mellan Sverige. Synd att man skall jobba. Men snart är det helg. Sten och Jens är på älgjakt. En enda liten älg har dom skjutit. Kommer inte hem förrän på söndag. Har skjutsat Nils till dagis i morse. Skjutsade först Elleonor till hennes jobb. Var uppe 6.00. Men det går bra, för när Sten är borta sover jag som en stock. Inga snarkningar......
Trist det där med vatten och avlopp hos Dig i Portugal, Gunilla. Vad händer om ni säger att ni har utedass?
Idag har jag äntligen börjat med julordrarna. Det är ett rätt roligt jobb att beställa sån´t som man inte vet om det säljer. Fick ett litet tråkigt besked idag av Jenny. Citrin skall förmodligen säljas. Han som trivs så bra hos oss. Han skall visst till Småland. Det  blir tomt efter honom.

DOPAD

Nu är hon dopad, vår lilla Elvira Joline. Dopet var jättefint och gick bra förutom att Nils skrek i högan sky inne i kyrkan. Jag tror att han såg alla andar och blev rädd. Jens och Elleonor fick turas om att vara ute med honom. Viktor var duktig storebror. Efter dopet blev det kaffe i Rättargården. På kvällen var vi 14 pers. hos oss på en middag. Trevligt tycker jag att det var. Just ja, vi har ju varit i Åre och gått i fjällen. Härligt värre. Hälsade på hos Marcus i hans fjällstuga. Trevlig tur. Gick 7 km över fjället. 
I morgon väntar jobb. Sten och Jens har åkt på älgjakt. Borta en vecka. Nu slipper man höra jaktfunderingar på en hel vecka. När dom kommer hem får man istället höra massor av historier om hur dom satt på pass. Jätteskoj..... Pust. Men man får njuta av denna vecka.... 

Äntligen!

Semester några dagar. Vad skönt. Är på väg till Åre strax. Hade "de gamlas dag" igår. Vi var 13 personer som åt lunch ute på (inne) altanen. Jättehärligt väder. Tillsammans var vi 878 år. Alla ser fram emot den årliga dagen! Får väl se hur många vi är nästa år. I år tog vi in en ny medlem, men han har egentligen inte åldern inne. Det var Lars-Erik.
Har packat regn och vindtäta kläder. Skall upp på fjället. Vi skall inte köpa lägenhet i Åre, trots att några vill det. Så nu vet ni det, ni 2.
Nu kommer en sann historia:

En dam vid namn Siv,  fick besök en gång av en man som undrade om det var hos henne det fanns en Harley Davidson. (Grannen till henne hade en sådan). Nej, sade Siv, han bor inte här! Hon hade aldrig hört talas om HD.

Men till hennes försvar kan sägas att hon kan så mycket annat istället.

RSS 2.0